Liečivá sila prírody
Čerešňový kompót (ovocné jedlo) Suroviny: Nálev : na 1 liter vody odvážime 400 g cukru. Ak sú čerešne veľmi sladké, môžeme na 1 kg cukru pridať 1 kávovú lyžičku kyseliny citrónovej. Príprava: Umyté čerešne na ukladajte do pohárov po okraj hrdla a zalejte nálevom. Čerešne sa musia sterilizáciou dostatočne prevariť, pričom nehrozí nebezpečenstvo, že zmäknú. Sterilizujeme vo vodnom alebo parnom kúpeli pri teplote 80 až 85 stupňov celzia 20 minút. Viac receptov
|
UPOZORNENIE
Rady a informácie na tejto stránke sú len všeobecné, nenahrádzajú rady skutočného
lekára. Preto použitie liečivých rastlín konzultujte so svojím lekárom. Tvorcovia tohoto webu
nezodpovedajú za zdravotné problemy alebo ujmy na zdraví, ktoré budú výsledkom nesprávneho výkladu
obsahu tohoto servera bez porady s lekárom. Pri neznalosti rastlín, ich zberu a spracovania, nakupujte tieto rastliny v lekárni, obchode alebo na
Internete.
Navštívte nás na Facebooku.
prírodná lekáreň, bylinkové čaje, predaj bylín, predaj byliniek, predaj liečivých rastlín, bylinky na choroby, bylinky podľa chorôb